Over C4S

Over Care4Security - Beveiligingsbedrijf
In 2021 heb ik de grote stap genomen om verder te gaan als zzp'er in de beveiligingssector. Ik heb zelf kunnen ervaren hoe het was om in dienst te zijn en doen wat je wordt opgedragen maar als je voor jezelf werkt dan heb je de touwtjes in eigen handen en draag je de verantwoordelijkheid zelf. Ondertussen weet ik dat dit de beste beslissing was die ik kon nemen, ik denk en werk nu mee aan de projecten waar ik voor wordt ingehuurd.

Waarom zou je kiezen voor Care 4 Security?
Ik sta voor vriendelijk, preventief en denk mee met een opdracht voor het beste resultaat voor mijn klanten. De afgelopen jaren heb ik een hoop ervaring opgedaan als beveiliger op verschillende opdrachten van object tot aan persoonsbeveiliging.

Mijn denkwijze is 'veiligheid is prioriteit' daarom vind ik het fijn om mee te denken en werken aan opdrachten waarbij de bezoekers ook echt het verschil merkt tussen een portier, beveiliger of een gastheer.

Beveiligen is problemen voorkomen en dit kan vaak preventief, daarom kies ik voor "voorkomen is beter dan genezen".
 

Geinterresseert in de diensten van Care 4 Security? 


Tijdens een vrijblijvend informatief gesprek kunnen wij samen kijken naar de behoefte en wensen. Ik ben flexibel en ik functioneer goed in team verband.    CAPTCHA ImageChange Image

    Offerte