Winkelbeveiliger nodig?

Kies voor winkelbeveiliging van Care 4 Security Winkelbeveiliger nodig? Kies voor winkelbeveiliging met Predictive Profiling Beveiligingsbedrijf Care 4 Security. Geen zorgen meer over diefstal, vandalisme, intimidatie of het negeren van huisregels. Een winkelbeveiliger van Care 4 Security neemt deze zorg van je over en doet meer dan dat. Met behulp van predictive profiling en een strategisch veiligheidsplan weet je zeker dat jouw winkel goed beveiligd is.

Ervaar extra veiligheid in je winkel met Predictive Profiling

Aan de hand van intensieve trainingen en oefeningen in de praktijk, weet elke Care 4 Security winkelbeveiliger in een vroegtijdig stadium afwijkend gedrag te signaleren. Deze vorm van predictive profiling zorgt ervoor dat er al gehandeld wordt, voordat de situatie escaleert. Natuurlijk kun je kiezen voor de traditionele winkelbeveiliging, maar waarom pas optreden als het écht nodig is, wanneer je het voor kunt zijn?

Een winkelbeveiliger die meer doet dan beveiligen. Goede winkelbeveiliging zie je niet, dat merk je. Kies je voor BMS dan ervaar je dat winkelbeveiliging meer is dan een beveiliger op de winkelvloer. Laat de beveiliger onderdeel zijn van het team. Geef klanten de winkelsfeer die jij voor ogen hebt en profiteer van een andere manier van beveiligen.

Profiteer van een alert, gastvrij en klantvriendelijk teamlid dat elk gedrag signaleert. Of de beveiliger nu moet ingrijpen bij een incident of de weg moet wijzen naar het juiste schap, de beveiliger is er voor jouw klanten.

Zo beveiligen we je winkel en bewaken we de sfeer. Benieuwd wat dat inhoudt? Krijg advies van een beveiligingsadviseur en ontvang een gratis veiligheidsplan voor jouw winkel. Proactief & snel Problemen komen niet tot uiting, omdat er snel en adequaat gehandeld wordt. Snel schakelen, terugkoppelen en problemen oplossen zit in onze aard. Meer dan winkelsurveillance, Care 4 Security ontzorgt. Aanwezigheid is belangrijk, maar beveiligen is meer dan aanwezig zijn. Hoe voorkom je onnodige diefstallen, hoe zorg je voor continue alertheid en hoe betrek je het team? Beveiligen doe je samen. Geen beveiliger die losstaat van jouw team, maar er onderdeel van is. Zo zorgen we samen voor extra alertheid, minder diefstal en een betere en veiligere winkel.

Je veiligheidszorgen worden uit handen genomen. Dit leidt tot een domino-effect: minder incidenten, betere sfeer, meer omzet, een betere focus van je personeel, hogere tevredenheid en minder kritiek vanuit het management.

Strategisch veiligheidsplan voor jouw winkel

Waarom alleen kiezen voor een winkelbeveiliger als je direct kunt werken aan de complete veiligheid? Met een strategisch veiligheidsplan van Care 4 Security weet je zeker dat je de complete veiligheid onder de loep neemt. De beveiligingsadviseur analyseert jouw winkel op veiligheid en onderzoekt waar de risico’s liggen. Onderzoek wat jouw winkel écht veilig maakt, nog voordat jij een investering maakt.

Heb je zelf nog punten? Deze voegen we toe en verwerken in het complete, duidelijke veiligheidsplan dat jij ontvangt.
 

Geinterresseert in onze diensten? 


Tijdens een vrijblijvend informatief gesprek kunnen wij uw behoefte en wensen bepalen en kunnen wij samen met u kijken of wij u voordelen kunnen bieden met onze diensten.    CAPTCHA ImageChange Image

    Offerte